fbpx

Osebni trener Celje – Zakaj v poplavi izbir trenirati v SuperTreningu?

29 avgusta 2019by Domen Bremec

Osebni trener Celje – Zakaj v poplavi izbir trenirati v SuperTreningu?

29 avgusta 2019by Domen Bremec
rekr-1-1280x853.jpg

Osebni trener v Celju vas lahko do vašega cilja pripelje na več različnih načinov in poti. Danes, v poplavi informacij je velikokrat najtežja ravno izbira poti, saj nas mnoge možnosti in izbire ohromijo in velikokrat ne vemo katero izbrati. Hkrati pa si želimo vse – vedno več, vedno bolje za vedno manj (denarja, časa in truda). V primeru športa, treningov in vadb se to vidi v poplavi možnih izbir od osebnih trenerjev do vadb in telovadnic. Vse naredijo precej, da vas pridobijo, potem pa pogosto precej manj, da vas obdržijo, zato tudi vidimo velik osip. 

Slika 1: SuperTrening center v Celju.

Zakaj bi vi izbrali osebnega trenerja v Celju iz strokovnjakov ekipe v SuperTreningu?

Večino ljudi, ki trenira pri nas oziroma z nami je športnikov. Profili so različni, od mladih na začetku poti (10, 11 let) do vrhunskih športnikov, ki igrajo v tujini in so z nami zgolj čez poletje in vseh vmes (najstniki, študentje). Pri nas se znajdejo tudi amaterski športniki ali rekreativci, ki se s športom ukvarjajo zgolj iz lastnega veselja. Najde se tudi kakšen, ki nikoli prej ni bil športnik, pa vseeno vidi koristi treninga. Kaj je vsem skupnega?

Razumevanje zakaj se določena vaja izvaja

Glavna stvar pri vseh naštetih populacijah je, da je poudarek na učenju. To pomeni, da ne glede na to kam pot koga izmed njih zanese (nov klub, nov trener, nova skupinska vadba, ipd.) jim to znanje, ki jim ga želimo predati ostane za vedno. Torej naš cilj ni, da vas naredimo odvisne od nas, ampak da dejansko odnesete iz naše telovadnice čim več znanja. Od principov treningov do ostalih dejavnikov, ki vplivajo na kvaliteto življenja kot so spanje, prehrana, ipd.

Sodelujemo z vrhunskimi športniki iz različnih športov

Druga stvar je ta, da so za osebnega trenerja v Celju najbolj zahtevna populacija za trening športniki. Njihovi treningi se kombinirajo s treningi športa, zato si musklfibra na treningu ne morajo privoščiti, hkrati pa vedno stremimo k napredku. Zato to postane zelo fin proces in ker smo si ljudje različni je ključnega pomena planiranje, analiziranje in pisanje dnevnika vadbe. Torej če si športnik ali ne, osebni trenerji v ST so usposobljeni in formalno izobraženi kot tudi izkušeni pri delu z najzahtevnejšimi populacijami.

Slika 2: Vsebine prilagojene vam – vašim ciljem, profilu in sposobnostim.

Telovadnica, ki je na voljo samo vam in našim osebnim trenerjem v centru Celja

V povezavi s tem pa je opremljena tudi telovadnica v Celju, ki nudi vse kar osebni trener in vadeči potrebujta za kvalitetno izvedbo treninga. Še ena prednost za vas je tudi poznavanje o “znanosti bolečin“, ekipa ima izkušnje z rehabilitacijami tako športnikov kot nešportnikov, da se v življenje vrnejo na višjem nivoju kot pred poškodbo, saj je takrat idealen čas za delo na tako poškodovanem delu kot izboljšanju tudi ostalih morebitnih šibkih točk. Vse skupaj je zelo povezano, kvaliteten trening je najboljša preventiva pred bolečinami in poškodbami, premagovanje naporov v življenju in na delu pa postane precej lažje, saj s treningi napor, ki vam je prej predstavljal npr. 80% vašega maksimuma postane 50% vašega maksimuma. Z namenom dosegljivosti in priročnosti smo locirani v samem centru Celja (Ljubljanska cesta 3a, v stavbi Študentskega servisa, bivši Teater), kar pomeni, da lahko zaposleni skočijo na trening tudi med malico oziroma kosilom, pred začetkom dela ali takoj po in imajo potem popoldan popolnoma “prost”. Za mlade to pomeni, da lahko na trening pridejo pred, med ali po šoli, peš, in ne potrebujejo prevoza staršev. Če pa si želite trenirati popoldan ali zvečer, je mogoče tudi to, saj so možni termini praktično kadarkoli, popolnoma se lahko prilagodimo željam in potrebam vadečih. Skratka, treningi zjutraj, dopoldan, popoldan ali zvečer – vse je mogoče in stvar dogovora.

Slika 3: Posvetimo se detajlom.

Cene osebnih trenerjev v Celju

Pa se dotaknimo še teme, ki je velikokrat pri iskanju osebnega trenerja v Celju zelo pomembna – cena. Najpogosteje vidimo, da ljudje kupijo mesečno karto v enem izmed fitness centrov, kjer se cene običajno gibljejo med 40 in 80€. Sicer na papirju dobijo »neomejen« dostop do prostora, a nobene pomoči. Morda zraven dobijo še uvodni posvet in demonstracijo vaj (na napravah), ki je pogosto vprašljive kvalitete. Ker mi z ekipo osebnih trenerjev v Celju ponujamo zgolj individualizirane treninge, vedno pod nadzorom in s pomočjo osebnega trenerja in omejeno na maksimalno 4 ali 5 oseb z nekom, ki bo znal analizirati in oceniti vaše sposobnosti in plan prilagoditi samo vam. Torej ne bo treningov, kjer bo na tabli pisalo 10′ kroga in 15 vojaških za ogrevanje, ampak izkoristimo vsako minuto za vas in vaš napredek. To pomeni, da lahko trenirate od 20€ pa do 50€ na trening, odvisno ali želite popolnoma individualno vadbo ali pa za vadbo manjših skupin. Najbolje je, da s seboj pripeljete še prijatelja ali dva in tako ustvarite svojo skupino in svoj termin, ki vam najbolj ustreza, ter tako skupaj napredujete, lažje vztrajate in se zabavate.

Pred začetkom dela z osebnim trenerjem določite cilje

Vsi osebni trenerji v SuperTreningu stremijo k ciljem: če je vaš cilj s treningi pričeti in tudi vztrajati pol leta, leto, dve, tri – do konca življenja, potem je ST izbira za vas. Počasi, a vztrajno koncept je tisti, ki zmaga na maratonu. Če si želite kvalitetno vodenih treningov, s katerimi se boste naučili marsikatero stvar o športu, treningu, vajah in principih ter zdravemu življenjskemu slogu nasploh – potem je ST za vas. Če želite živeti brez bolečin in težav, ter biti fizično pripravljeni bolje kot kadarkoli prej v življenju – potem je ST za vas. Za lažje ukvarjanje z ostalimi rekreativnimi športi kot so košarka, tenis, nogomet, kolesarjenje, tek, ipd., da naslednji dan niste zlomljeni kot »zombiji« – potem je ST za vas. Če ste pripravljeni na delo, trud in strukturo – potem je ST vaša edina izbira osebnih trenerjev v Celju.

Slika 4: Vedno vodimo in nadzorujemo treninge tako, da ste na coni kjer napredujete, a obremenitev ni prevelika in je ni preveč.

Še ena izmed anekdot – velikokrat gre pogovor nekako takole:
 »Ste pa precej dražji kot vadbe v mojem komercialnem fitnesu.«
»Vas popolnoma razumem. Zdi se, da morda individualiziran program ni nekaj, kar bi trenutno potrebovali. Morda je bolje, če ostanete na običajnih vadbah po principu vsi enako in tako stroški ne narastejo preveč.«
»Sam bom odločil kaj je najbolje zame. Prijavite me, kdaj lahko pridem?«

Prvi korak do SuperForme!

Za začetek nas pokličioziroma se prijavi preko obrazca. Najbolje pa bo, da nas kar obiščeš na Ljubljanski cesti 3a v Celju – stavba Študentskega servisa v kletnih prostorih (bivši Teater)! Če te zanima več o nas in nabor trenerjev – klikni tukaj.

Slika 6: Del naše trenerske ekipe.

Domen Bremec