fbpx

PONUDBA NAŠIH STORITEV

ZAKAJ IZBRATI SUPERTRENING?

Za razliko od večine fitnes centrov, gymov in telovadnic, kjer ste v večini primerov prepuščeni samemu sebi ali pa so ponujeni treningi tipa “ena velikost ustreza vsem” in vsi delajo enako, se pri SuperTrening-u osredotočimo na skrbno izdelan vadbeni načrt za vsakega posameznika, bodisi je to mlad športnik na začetku svojega razvoja, odrasel vrhunski športnik, ki si želi doseči (ali obdržati) elitni nivo športne priprave ali pa ste rekreativec (športnik), ki si želi najboljše možne forme, vrhunskega počutja in dobrega rezultata v vašem življenju, delu ali športni dejavnosti.

Zavedamo se, da je eno glavnih vodil dejstvo, da je vsak športnik, ne glede na nivo tekmovanja, edinstven. Sicer je dejstvo, da so pogosto prednosti oziroma šibkosti med posamezniki podobne, je potrebno obravnavati posameznika z mislijo, da ima vsak individualne potrebe, ki omogočajo optimalen napredek.

Pri svojem delu sodelujemo tudi z drugimi trenerji, fizioterapevti in zdravniki s katerimi se posvetujemo za čim bolj celostno, optimizirano in učinkovito izvedbo vašega napredka pri želeni storitvi!

KAJ PRIDOBITE?

Skozi naše elitne programe se osredotočimo na naslednja znanja in sposobnosti:

♣ Jakost & Moč Celotnega Telesa: “Sveti gral” atletskih sposobnosti. Močan športnik je ključen pogoj za razvoj hitrosti in zmogljivosti na igrišču.

♣ Zaustavljanje & Pospeševanje: Popolni pristanki, zaustavljanja, spremembe smeri in absorbiranje sil, boljša začetna hitrost in pospešek (“prvi korak”).

♣ Jakost & Stabilnost Trupa – Dinamična Stabilnost: Ravnotežje in sposobnost ohranjanja položaja navkljub vplivom zunanjih sil. Kontrola trupa (jedra) in produkcija in absorbcija sil v gibanjih kot so meti, brce, trki, tek in skoki.

♣ Odpornost: Sposobnost prenašanja potencialno nevarnih situacij in travm, ki bi sicer lahko vodile v poškodbe ali bolezni.

♣ Samozavest & Samopodoba: Zavedanje, da so trdo delo, jakost in moč stebri za zmogljivost in delovanje na najvišjem nivoju.

♣ Odnos do Športa: Raziskave so pokazale, da je pozitivna izkušnja s športom v mladosti glavni povezovalni dejavnik za ukvarjanje s športom v odrasli dobi, zato je naš cilj vedno ustvariti zabavno in produktivno okolje, kjer se vadeči počutijo dobro in svojo zmogljivost dvignejo na vedno višjo raven (morda celo višjo, kot so mislili, da je mogoče). Stremimo k pozitivni izkušnji s športom in odličnih medsebojnih odnosih!

IZBERI PRAVO OPCIJO ZASE↓

SuperŠportnik

Izboljšanje telesnih sposobnosti za boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost na tekmovalni ravni v vašem športu, kar prinaša najboljši možni rezultat. Mlad športnik v razvoju ali vrhunski profesionalec, to je opcija zate!


Izberi SuperŠportnik opcijo!

SuperRehabilitacija

Izboljšanje stanja po poškodbi ali operativnem posegu (koleno: npr. sprednja križna vez, hrbet: spodnji del hrbta (»križ«), ramenski obroč, ipd.) in vrnitev k športu/delu na višji nivo telesnih sposobnosti kot pred poškodbo. Bodisi športnik ali običajen človek, če imate bolečine in težave, izberite to opcijo!


Izberi SuperRehab opcijo!

SuperRekreativec

Izboljšanje telesnih sposobnosti za boljše počutje in lažje premagovanje življenjskih naporov in/ali zmogljivost pri rekreativnem ukvarjanju s športno dejavnostjo. Si želite boljšega počutja, večje produktivnosti in življenja brez bolečin – to je opcija za vas!


Izberi SuperRekreativec opcijo!

SuperTest

Vrhunsko testiranje, analiza in interpretacija rezultatov za posameznike ali celotne ekipe. Na podlagi meritev vemo katere so sposobnosti, ki jih je potrebno izboljšati za maksimalen napredek in vrhunski rezultat.


Izberi SuperTest opcijo!

Naroči svojo storitev!
    Sledite nam na Instagramu

    Najdite nas na FaceBooku: