fbpx

STORITVE

ZAKAJ IZBRATI SUPERTRENING?

Za razliko od večine fitnes centrov, gymov in telovadnic, kjer ste v večini primerov prepuščeni samemu sebi ali pa so ponujeni treningi tipa “ena velikost ustreza vsem” in vsi delajo enako, se pri SuperTrening-u osredotočimo na skrbno izdelan vadbeni načrt za vsakega posameznika, bodisi je to mlad športnik na začetku svojega razvoja, odrasel vrhunski športnik, ki si želi doseči (ali obdržati) elitni nivo športne priprave ali pa ste rekreativec (športnik), ki si želi najboljše možne forme, vrhunskega počutja in dobrega rezultata v vašem življenju, delu ali športni dejavnosti.

Zavedamo se, da je eno glavnih vodil dejstvo, da je vsak športnik, ne glede na nivo tekmovanja, edinstven. Sicer je dejstvo, da so pogosto prednosti oziroma šibkosti med posamezniki podobne, je potrebno obravnavati posameznika z mislijo, da ima vsak individualne potrebe, ki omogočajo optimalen napredek.

Prenesite brošuro s pogostimi vprašanji tukaj.

Pri svojem delu sodelujemo tudi z drugimi trenerji, fizioterapevti in zdravniki s katerimi se posvetujemo za čim bolj celostno, optimizirano in učinkovito izvedbo vašega napredka pri želeni storitvi!

KAJ PRIDOBITE?

Skozi naše elitne programe se osredotočimo na naslednja znanja in sposobnosti:

♣ Jakost in moč: “Sveti gral” atletskih sposobnosti. Močan športnik je ključen pogoj za razvoj hitrosti in zmogljivosti na igrišču.

♣ Zaustavljanje in pospeševanje: Popolni pristanki, zaustavljanja, spremembe smeri in absorbiranje sil, boljša začetna hitrost in pospešek (“prvi korak”).

♣ Jakost in stabilnost trupa: Ravnotežje in sposobnost ohranjanja položaja navkljub vplivom zunanjih sil. Kontrola trupa (jedra) in produkcija in absorbcija sil v gibanjih kot so meti, brce, trki, tek in skoki.

♣ Odpornost: Sposobnost prenašanja potencialno nevarnih situacij in travm, ki bi sicer lahko vodile v poškodbe ali bolezni.

♣ Samozavest in samopodoba: Zavedanje, da so trdo delo, jakost in moč stebri za zmogljivost in delovanje na najvišjem nivoju.

♣ Odnos do dela in športa: Raziskave so pokazale, da je pozitivna izkušnja s športom v mladosti glavni povezovalni dejavnik za ukvarjanje s športom v odrasli dobi, zato je naš cilj vedno ustvariti zabavno in produktivno okolje, kjer se vadeči počutijo dobro in svojo zmogljivost dvignejo na vedno višjo raven (morda celo višjo, kot so mislili, da je mogoče). Stremimo k pozitivni izkušnji s športom in odličnih medsebojnih odnosih!

Športna zmogljivost

Treningi za vrhunsko športno zmogljivost in zmanjšajo tveganje za poškodbe. Z nami trenirajo tak mladi kot tudi slovenski reprezentanti in olimpijci. Pridruži se nam v živo ali pa te podpiramo na daljavo.


NAROČI!

Rehabilitacija

Popolna rehabilitacija in povratek k športu na višjem nivoju kot pred poškodbo. Namenjeno tudi splošni populaciji in vsem, ki ste prestali operativni poseg in/ali imate težave z bolečinami.


NAROČI!

Individualni treningi

Trening za dvig športne forme, dosego optimalne telesne teže ali pa zgolj za zdravje in dobro počutje. Privatno, butično in strokovno.


NAROČI!

Športna znanost

Uporabljamo najnovejšo tehnologijo in pristope v športni znanosti, meritvah in diagnostiki za ocenjevanje športnih, biomehanskih in zdravstvenih metrik.


NAROČI!

Naroči svojo storitev!    Sledite nam na Instagramu

    Najdite nas na FaceBooku: