fbpx

CENIK STORITEV

Pri nas ponujamo 2 možnosti treninga in sicer PRIVAT in SEMI-PRIVAT.

  1. Privat se nanaša na 1na1 trening in vključuje obravnavo, pregled zdravniške dokumentacije, testiranje in analizo, uporabo opreme, plan treninga (tudi za doma) in trening (60-75 minut).
  2. Semi-privat pomeni, da je poleg vas na treningu prisoten še kdo, vsak dela po svojem vadbenem načrtu in trener se posveča vsakemu. Vključuje tudi pregled, testiranje, uporabo, plan treninga in trening.
  3. Ostalo pomeni za OŠ, dijake, ipd. v točno določenih skupinskih terminih. Pogoj sta vsaj 2 vadeča, da se termin fiksira. Do 4 osebe.

Treningi se plačujejo oziroma zakupijo vnaprej in veljajo 45 dni od dneva nakupa. Prijavljen oziroma dogovorjen termin (aplikacija, Instagram, SMS ali klic) mora vadeči odjaviti pravočasno (3 dni prej), sicer si pridržujemo pravico, da ga zaračunamo.

Rekreacija deluje po principu mesečne karte. Tedensko je na voljo določeno št. terminov (vsaj 5 ali 6), če ne prideš na nobenega, to ne pomeni, da se kar koli prenese v naslednji mesec. Torej npr. paket 2x tedensko (90€) pomeni, da imaš na voljo 5 terminov tedensko, v mesecu oziroma 4 tednih pa lahko obiščeš 8 ali 9 treningov, če je takšen mesec. Vnaprej poveš generalne termine, na katere želiš prihajati, če za nek teden želiš priti na drug termin to sporočiš preko SuperTrening mobilne aplikacije, v skupino (Viber, MSN) ali preko SMSa trenerju.

Celoten cenik v PDF formatu je dostopen na povezavi.

*VSE CENE VELJAJO ZA PLAČILO ALI NAKAZILO TRENINGOV VNAPREJ!
*VSE CENE SO NA TRENING NA OSEBO!
*ZAKUPLJENI TRENINGI VELJAJO 45 DNI OD DNEVA NAKUPA!
*VSE AKCIJSKE CENE VELJAJO DO ZAPOLNITVE MEST!
*ODSOTNOST OD TRENINGA JE POTREBNO SPOROČITI VSAJ 3 DNI VNAPREJ, SICER SI PRIDRŽUJEMO PRAVICO OBRAČUNATI TRENING!


Naroči svojo storitev:

    Sledite nam na Instagramu

    Najdite nas na Facebooku