CENIK STORITEV

Ponujamo 3 možnosti treninga in sicer PRIVAT, SEMI-PRIVAT in REKREACIJA.

  1. Privat se nanaša na 1na1 trening in vključuje obravnavo, pregled dokumentacije (zdravniške ali druge), testiranje in analizo, uporabo opreme, plan treninga in trening pod strokovnim vodstvom naše ekipe (60-75 minut). Termini so fleksibilni in prilagodljivi.
  2. Semi-privat pomeni, da je poleg vas na treningu prisoten še kdo, vsak dela po svojem vadbenem načrtu in trener se posveča vsakemu. Za vsakega pozameznika vključuje obravnavo in pregled, testiranje in analizo, uporabo opreme, plan treninga in trening pod vodstvom (60-75 minut). Termini so fleksibilni in prilagodljivi.
  3. Dijak/OŠ se od Semi-Privat razlikuje v tem, da so treningi v točno določenih in vnaprej dogovorjenih skupinskih terminih. Pogoj sta vsaj 2 vadeča, da se termin fiksira. Do 4 osebe. Vključuje pa obravnavo, vadbeni načrt, testiranje, uporabo opreme in plan treninga pod vodstvo (60-75 minut).
  4. Rekreacija pomeni fiksne termine, cena mesečne karte je enaka ne glede na število obiskov (treningi se ne prenašajo) in ne zajema individualiziranega vadbenega načrta ampak prilagojen skupinski vadbeni načrt (npr. 2 vadeča delata enako vajo, en z 20kg, drug z 10kg, glede na oceno trenerja). Vadeči si izbere določen fiksen termin (oziroma termine, če hodi večkrat), če slučajno določen teden ne more priti na svoj termin (npr. v ponedeljek), ima možnost priti na kateri koli drug termin rekreacije, a s prehodnim sporočilom trenerju (WhatsApp).

Treningi se plačujejo oziroma zakupijo vnaprej in veljajo 45 dni od dneva nakupa oziroma 60 ali 90 dni, če gre za pakete. Prijavljen oziroma dogovorjen termin (aplikacija, Instagram, SMS ali klic) mora vadeči odjaviti pravočasno (3 dni prej), sicer si pridržujemo pravico, da ga zaračunamo.

Rekreacija deluje po principu mesečne karte. Tedensko je na voljo določeno št. terminov (občiajno 5 ali 6), če ne prideš na nobenega, to ne pomeni, da se kar koli prenese v naslednji mesec. Torej npr. paket 2x tedensko (90€) pomeni, da imaš na voljo 5 terminov tedensko, v mesecu oziroma 4 tednih pa lahko obiščeš 8 ali 9 treningov, če je takšen mesec. Vnaprej poveš generalne termine, na katere želiš prihajati, če za nek teden želiš priti na drug termin to sporočiš preko WhatsAppa.

Paket Rekreacija se zakupi z mesečno karto. Če se vadeči enega ali več treningov v posameznem mesecu ne udeleži, se mu treningi ne prenašajo v naslednji mesec. Prav tako ne prejme vračila denarja. Plačila za naslednji mesec pobiramo že na prvem treningu po 14. v tekočem mesecu (npr. za oktober pobiramo prvi trening po 14. septembru). Novi vadeči, ki se rekreaciji priključi do 14. v tekočem mesecu, plača celotno mesečno karto. Novi vadeči se lahko v tekočem mesecu rekreaciji priključi tudi po 14. v tekočem mesecu. V tem primeru hkrati plača polovičen znesek za tekoči mesec in celoten znesek za prihodnji mesec, ki ga s tem plačilom tudi zakupi.

Prenesite brošuro s pogostimi vprašanji tukaj. Pravilnik in pristopno izjavo pa najdete tukaj.

Celoten cenik v PDF formatu je dostopen na povezavi.

*VSE CENE VELJAJO ZA PLAČILO ALI NAKAZILO TRENINGOV VNAPREJ!
*VSE CENE SO NA TRENING NA OSEBO!
*ZAKUPLJENI TRENINGI VELJAJO 45 DNI OD DNEVA NAKUPA!
*VSE AKCIJSKE CENE VELJAJO DO ZAPOLNITVE MEST!
*ODSOTNOST OD TRENINGA JE POTREBNO SPOROČITI VSAJ 3 DNI VNAPREJ, SICER SI PRIDRŽUJEMO PRAVICO OBRAČUNATI TRENING!


Naroči svojo storitev:

    Sledite nam na Instagramu