SUPERTRENING EKIPA STROKOVNJAKOV

Kratka predstavitev vseh članov ST ekipe:

Robert Simonič, dipl. kond. trener

Diplomirani kondicijski trener z bogatimi 15-letnimi izkušnjami v fizični pripravi in rehabilitaciji športnikov. Sodeloval je z mnogimi športniki, ki so osvajali medalje tudi na največjih tekmovanjih. Deloval je tako v individualnih športih kot so judo, alpsko smučanje in kolesarstvo kot tudi v nogometu. Je specialist za zadnjo fazo rehabilitacije in return-to-play protokola, po poškodbi ali operaciji je pomagal že mnogim športnikom kot tudi tudi nešportnikom. Je lastnik vrste certifikatov in kvalifikacij za usposobljenost na različnih nivojev od treninga in rehabilitacije do nutricistike. Strokovnjak za kondicijsko treniranje in avtor različnih programskih rešitev kot so ITC kalkulator, Macro Meal Planner, je organizator različnih konferenc na temo treninga in športa, predavatelj in avtor številnih člankov iz področja treniranja. Stalni udeleženec različnih konferenc po svetu -EliteTraining Konferenca – Ponto de Lima, Global Hamstring Project – Barcelona, JB Morin Konferenca – Dunaj, ipd.
×Vodja rehabilitacijskih & RTP (return-to-play) protokolov in programov v SuperTrening centru,
×Avtor številnih programskih orodij za načrtovanje in analizo kondicijskih treningov (ITC kalkulator), analiza prehrane (Macro Nutrition Planner), ipd.,
×Predavatelj različnih tem fizične priprave športnikov in treninga na različnih seminarjih (Beograd, ipd.),
×Specialist za  kondicioniranje in odpravljanja specifičnih problematičnih telesnih stanj po poškodbah,
×Interdisciplinarno povezovanje in izmenjava izkušenj s široko paleto zdravnikov ortopedov, fizioterapevtov, trenerjev in drugih strokovnjakov na področju športa in športne zmogljivosti.


robert@supertrening.si


Domen Bremec, M.Sc. Sport Science

Magister športne znanosti (Sport Science, M.Sc.) z mednarodnimi izkušnjami pri fizični pripravi športnikov, tako na ekipnem kot individualnem nivoju. Svoja znanja in sposobnosti je nabiral po Evropi, poleg Slovenije še v Španiji, Nemčiji in na Švedskem. Na ekipnem nivoju ima izkušnje s kondicijsko pripravo v nogometu in rokometu, na individualnem nivoju pa tudi v tenisu, košarki in športnem plezanju. Vseskozi stremi k povezovanju prakse in teorije, predvsem na področju hitrosti, sprintov in skokov – torej vsega “eksplozivnega”. Poleg tega svoje znanje vseskozi dopolnjuje in se udeležuje raznih konferenc in seminarjev v Sloveniji in tujini. Cilj je različne strokovnjake, ki jih je spoznal in z nekaterimi tudi sodeloval, pripeljati tudi v SuperTrening. Deloval je tudi že kot predavatelj na različnih znanstvenih konferencah, kampih in srečanjih. V pripravi je tudi znanstveni članek na temo sprintov z uporom pri mladih nogometaših.
×Mednarodne izkušnje s kondicijsko pripravo in športno zmogljivostjo na najvišjem nivoju iz 4 različnih držav: Slovenija, Španija, Švedska in Nemčija,
×Izkušnje z različnimi starostnimi kategorijami od otrok do članskega nivoja,
×Delo s klubi in igralci iz najmočnejših evropskih lig (Bundesliga, Elitserien, ipd).,
×Sodelovanje s tujimi trenerji in vodilnimi podjetji na področju meritev in treninga/razvoja športne zmogljivosti in fizične priprave (1080Motion, Exxentric, ipd.).
×Magistrsko delo na temo “Very Heavy Resisted Sprinting: A Better Way to Improve Acceleration?” na voljo tu.


domen@supertrening.si


Miha Drobnič, mag. šprortne vzgoje

Magister profesor športne vzgoje, z izkušnjami s fizično pripravo športnikov. Specialist za biomehaniko in kinematično analizo različnih športnih elementov. Je tudi avtor magistrskega dela, ki biomehanično analizira strele elitnih slovenskih rokometašev. V želji po vedno novem znanju za svoje športnike v ST se stalno neformalno izobraževanju na področju svetovnih trendov fizične priprave vrhunskih športnikov, kot tudi mladih v razvoju.
×Izkušnje s fizično pripravo in razvojem tako mlajših kot tudi odraslih vrhunskih športnikov,
×Strokovnjak za meritve in zmogljivostno diagnostiko ter učinkovite programske rešitve (Excel),
×Strokovnjak za kinematično analizo,
×Priporočilo Fakultete za šport s področja didaktike.


miha@supertrening.si