fbpx

SUPERŠPORTNIKOM DAJEMO TEKMOVALNO PREDNOST!

ŠPORTNI ZMOGLJIVOSTI V SLOVENIJI UTIRAMO POT, PROGRAM RAZVOJ ŠPORTNIKOV PONUJA INOVATIVEN IN CELOVIT PRISTOP K ŠPORTNI ZMOGLJIVOSTI! 

SuperŠportnik (treningi za boljšo športno zmogljivost)

Cilj | Učenje in izboljšanje atletskih sposobnosti za boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost na tekmovalni ravni v vašem športu, kar prinaša vrhunski rezultat na tekmah.

Namen | Za vse mlade perspektivne športnike, odrasle vrhunske ali amaterske športnike, ki želijo razviti in/ali izboljšati sposobnosti potrebne za najvišji nivo zmogljivosti na tekmovanjih.

KAKO PROGRAM DELUJE ↓

 • 1. KORAK: TESTIRANJE ŠPORTNE ZMOGLJIVOSTI
 • 2. KORAK: IZBIRA POTI (DO NAPREDKA)
 • 3. KORAK: IZDELAVA INDIVIDUALIZIRANEGA PROGRAMA VADBE
 • 4. KORAK: NADZOR TRENERJA
 • 5. KORAK: TRENING V MANJŠI EKIPI
1. KORAK: TESTIRANJE ŠPORTNE ZMOGLJIVOSTI

Naš program razvoja SuperŠportnika se vedno začne s testiranjem trenutnih sposobnosti. Cilj je pridobiti celovito sliko športnika in analizirati trenutno stanja športnika. Na uvodnem treningu se zmogljivost posameznika meri na večih različnih nivojih:

 1. Kvaliteta Gibanja
 2. Jakost & Moč
 3. Maksimalna hitrost, pospeševanje in sprememba smeri
 4. *Kondicijsko stanje (po potrebi, glede na šport)

Kadar trenirate z nami se zgornje opravi vsakih 8-12 tednov, da točno vemo kje ste glede na vaš cilje in želje. Program vključuje individualno obravnavo, uvodno testiranje in analizo ter interpretacijo rezultatov.

2. KORAK: IZBIRA POTI (DO NAPREDKA)

Po zmogljivostnih testiranjih, posvetu in pogovoru, določanju trenažne starosti in rezultatih skupaj z vami določimo pot do napredka. Nobena izmed poti ni “boljša” od druge, saj vse preverjeno delujejo in izboljšajo vaše sposobnosti. Delujejo, ker so prilagojene vam, posamezniku, vašemu stanju in vaši športni panogi.

SuperUčenje: glavni cilj je učenje gibalnih vzorcev, ki so potrebni za kvalitetno izvedbo treningov. Poleg tega se tu naučimo učinkovitega skakanja in pristajanja – dveh kritičnih komponent pri optimiziranju zmogljivosti.

SuperTrening: tukaj se osredotočimo na gradnjo močne in stabilne atletske baze preko različnih metod in modalitet – razvoj jakosti in moči potrebne za izbrani šport.

SuperTekmovalnost: trening tukaj postane napreden in usmerjen v izboljšanje zmogljivosti na tekmi.

SuperDominacija: tukaj postanete eden izmed naših elitnih športnikov, kjer se spustimo globoko v športno znanost in iz vas iztisnemo še zadnje % za maksimalno zmogljivost v športu.

3. KORAK: IZDELAVA INDIVIDUALIZIRANEGA PROGRAMA VADBE

Ko je določena pot do napredka, se lotimo izdelave vadbenega programa. Vsak program, ki ga sestavimo je popolnoma individualiziran in prilagojen posamezniku. V vsakem trenutku vemo zakaj je določena vaja ali način izvedbe v programu športnika.

Za razliko od stereotipnih programov so naši programi pisani za vas in samo vas. Tako veste, da ste deležni pozornosti in fokusa, ki si ju zaslužite. S tem naredite velik korak proti hitrejšemu in varnemu napredku.

Ker smo testirali vašo zmogljivost, analizirali vaše gibanje in vemo kaj so vaši cilji, je lahko vaš program popolnoma po vaši meri. Še več, program vam tudi posredujemo in tako ga lahko izvedete tudi kje drugje.

4. KORAK: NADZOR TRENERJA

Naša glavna prednost so naši trenerji, ki so strokovnjaki na področju fizične priprave športnikov in rehabilitacije (povratek k športu). Ponašajo se z večletnimi izkušnjami in referencami iz Slovenije, kot tudi iz tujine. Prav tako vam bodo vedno znali trening prilagoditi upoštevajoč vse faktorje (šola ali služba, redni treningi, obveznosti, bolečine in omejitve), da bo trening še vedno omogočal napredek. Na treningih boste deležni vrhunskega znanja pri izboljšanju vaše tehnike, privajanju na visoko zmogljivostno okolje in skrb, da se v ST skupnosti dobro počutite.

Naš pristop deluje individualno oziroma semi-individualno, kar pomeni manjše skupine do 4 ali 5 posameznikov. Na ta način se ne izgubite v množici in vam omogoča, da se dobro spoznate in povežete s trenerjem, ki bo odgovoren za vaš atletski razvoj.

5. KORAK: TRENING V MANJŠI EKIPI

Trening v manjši skupini je glavni steber programa Razvoja Športnikov, naši športniki izvajajo svoje vadbene programe pod nadzorom in s pomočjo strokovnjakov in v družbi drugih športnikov, s podobnimi željami in cilji. Poleg tega se s športniki posvetujemo in pomagamo (brez dodatnih stroškov) pri ostalih pomembnih faktorjih zmogljivosti – spanje, prehrana in regeneracija. Med sabo pa imamo tudi tedenske posvete, zato vsak trener točno ve v kakšnem stanju se posamezen športnik nahaja.

Urnik treningov je prilagodljiv (dopoldan, popoldan, zvečer) glede na želje in zmožnosti ter smiselno usklajen z rednimi športnimi treningi.

Naše znanje v praksi podpira najnovejša znanost, oprema in orodja, ki vam omogočajo vrhunski napredek!

Izpolni obrazec spodaj in začni svojo pot na vrh kot SuperŠportnik:

   

  Poglej video izseke treningov s SuperŠportniki:

  Video seznam predvajanja: