IZBOLJŠAJTE SVOJE ATLETSKE SPOSOBNOSTI. POSTANITE ROBUSTEN, KONDICIJSKO NEPREMAGLJIV IN TEHNIČNO DOVRŠEN ŠPORTNIK.

Pri nas treniramo vse od Olimpijskih športnikov do mladih v razvoju in vse vmes. Od profesionalcev do amaterjev!

Prenesite informativno brošuro s podrobnimi informacijami. Spodaj imaš povezave do 2 opcij – off-season in podpora na daljavo med sezono. Za redne treninge pri nas pa beri naprej.

ONLINE PODPORA ŠPORTNIKOV PRED IN MED SEZONO!OFF-SEASON POLETNE PRIPRAVE Z NAMI!

Športna zmogljivost 

Cilj | Učenje in izboljšanje atletskih sposobnosti z namenom razvoja robustnih športnikov, ki so odporni na poškobe in napore športa. Vse to pa prinaša napredek in možnost za vrhunski rezultat.

Namen | Za vse nivoje športnikov, ki si želijo razviti in izboljšati fizične sposobnosti, ki so potrebne za najvišji nivo zmogljivosti na tekmovanjih. Program je primeren za mlade perspektivne športnike, odrasle vrhunske športnike ali amaterske športnike.

Skozi naše elitne programe se osredotočimo na naslednja znanja in sposobnosti:

♣ Jakost in moč: “Sveti gral” atletskih sposobnosti. Močan športnik je ključen pogoj za razvoj hitrosti in zmogljivosti na igrišču.

♣ Zaustavljanje in pospeševanje: Popolni pristanki, zaustavljanja, spremembe smeri in absorbiranje sil, boljša začetna hitrost in pospešek (“prvi korak”).

♣ Jakost in stabilnost trupa: Ravnotežje in sposobnost ohranjanja položaja navkljub vplivom zunanjih sil. Kontrola trupa (jedra) in produkcija in absorbcija sil v gibanjih kot so meti, brce, trki, tek in skoki.

♣ Odpornost: Sposobnost prenašanja potencialno nevarnih situacij in travm, ki bi sicer lahko vodile v poškodbe ali bolezni.

♣ Samozavest in samopodoba: Zavedanje, da so trdo delo, jakost in moč stebri za zmogljivost in delovanje na najvišjem nivoju.

♣ Odnos do dela in športa: Raziskave so pokazale, da je pozitivna izkušnja s športom v mladosti glavni povezovalni dejavnik za ukvarjanje s športom v odrasli dobi, zato je naš cilj vedno ustvariti zabavno in produktivno okolje, kjer se vadeči počutijo dobro in svojo zmogljivost dvignejo na vedno višjo raven (morda celo višjo, kot so mislili, da je mogoče). Stremimo k pozitivni izkušnji s športom in odličnih medsebojnih odnosih!

KAKO PROGRAM DELUJE ↓

 • 1. KORAK: TESTIRANJE & DIAGNOSTIKA
 • 2. KORAK: IZDELAVA PROGRAMA
 • 3. KORAK: TRENIRANJE
 • 4. KORAK: NADZOR TRENERJA
1. KORAK: TESTIRANJE & DIAGNOSTIKA

Program razvoja in treninga športnika se vedno začne s pogovorom o vaših željah, ambicijah in pričakovanjih od treningov pri nas. Pregledamo tudi morebitne pretekle poškodbe, bolečine ali težave. Nato pričnemo z diagnostiko in testiranjem trenutnega nivoja sposobnosti. S tem pridobimo vašo celovito sliko in podrobno analiziramo vaše trenutno stanje. Na uvodnem treningu se zmogljivost posameznika meri na večih različnih nivojih:

 1. Analiza trenutne kvalitete gibanja in pregled osnovnih gibalnih vzorcev 
 2. Jakost (dinamična in izometrična, hitrost razvoja sile in maksimalna sila)
 3. Moč (vertikalni in horizontalni skoki)
 4. Hitrost (maksimalna hitrost, pospeševanje, sprememba smeri)
 5. Vzdržljivost (delovanje energijskih sistemov; po potrebi, glede na šport)

Kadar trenirate z nami se zgornje opravi vsakih 8-12 tednov, da točno vemo kje ste glede na vaš cilje in želje. Program vključuje individualno obravnavo, uvodno testiranje in analizo ter interpretacijo rezultatov.

2. KORAK: IZDELAVA PROGRAMA

Po pogovoru ter opravljeni diagnostiki in testiranjih skupaj z vami določimo najboljšo pot do napredka. Pot, ki jo izberemo preverjeno deluje in izboljšuje vaše telesne sposobnosti. Programi delujejo, ker so prilagojeni vam kot posamezniku in vašemu trenutnemu stanju ter športni panogi. Vsak program, ki ga sestavimo je popolnoma individualiziran in prilagojen posamezniku. V vsakem trenutku veste zakaj se določena vaja izvaja ali zakaj je takšen način izvedbe v vašem programu.

Za razliko od splošnih programov so naši programi pisani izključno samo za vas. Tako veste, da ste deležni pozornosti in fokusa, ki si ju zaslužite. S tem naredite velik korak proti hitrejšemu in varnemu napredku. Naši način dela in izvedbe programo deluje saj pomagamo marsikateremu slovenskemu športniku, da odlično tekmuje na najvišjih rangih tekmovanja v svojem športu.

3. KORAK: TRENIRANJE

Treningi so prilagojeni kje v sezoni se trenutno ste in kaj trenutno najbolj potrebujete. Naša glavna odlika je, da lahko trening prilagodimo vam v vsakem trenutku. To pomeni, če boste na treningi prišli z bolečino v kolenu, bomo trening prilagodili tako, da bo koleno po koncu treninga bolelo manj, kot pa na začetku.

Čez treninge z nami boste šli preko 4 korakov:

 1. Učenje: glavni cilj je učenje gibalnih vzorcev, ki so potrebni za kvalitetno izvedbo treningov (počep, mrtvi dvig, vlečenja, potiskanja, nošenja, ipd.). Poleg tega se tu naučimo učinkovitega pristajanja in skakanja – dveh kritičnih komponent pri optimiziranju zmogljivosti.
 2. Trening: tukaj se osredotočimo na gradnjo močne in stabilne atletske baze preko različnih metod in modalitet – razvoj jakosti in moči potrebne za izbrani šport.
 3. Tekmovalnost: trening tukaj postane napreden in usmerjen v izboljšanje zmogljivosti na tekmah.
 4. Dominacija: tukaj postanete eden izmed naših elitnih športnikov, kjer se spustimo globoko v športno znanost in iz vas iztisnemo še zadnje % za maksimalno zmogljivost v športu.
4. KORAK: NADZOR TRENERJA

Zaupajo nam številni športniki, ki imajo za sabo nastope na olimpijskih igrah, svetovnih in evropskih prvenstvih. Glavna prednost za vas so naši izkušeni trenerji, ki so strokovnjaki na področju fizične priprave športnikov. Ponašajo se z večletnimi izkušnjami in referencami iz Slovenije in tujine. Na treningih boste deležni vrhunskega znanja pri izboljšanju vaše tehnike, privajanju na visoko zmogljivostno okolje in skrb, da se v ST skupnosti dobro počutite.

Treningi potekajo individualno oziroma semi-individualno, kar pomeni manjše skupine do štiri športnike. Takšen način dela vam omogoča, da se dobro spoznate in povežete s trenerjem, ki bo odgovoren za vaš atletski razvoj. Poleg tega vam svetujemo in pomagamo tudi pri ostalih pomembnih faktorjih zmogljivosti – spanje, prehrana in regeneracija. Med sabo pa imamo tudi tedenske posvete, zato vsak trener točno ve v kakšnem stanju se posamezen športnik nahaja.

Urnik treningov je prilagodljiv (dopoldan, popoldan, zvečer) glede na želje in zmožnosti ter smiselno usklajen z rednimi športnimi treningi.

PRIJAVI SE NA TRENING IN SI USTVARI TEKMOVALNI PREDNOST!

Izpolni obrazec spodaj in začni svojo pot proti vrhu:
   

  Poglej video kolaže naših treningov:

  Video seznam predvajanja: