fbpx

TESTIRANJE ŠPORTNIC IN ŠPORTNIKOV

SPREMLJANJE IN TESTIRANJE ŠPORTNIKOV IN ŠPORTNIC – JUNIJ 2022

Testiranje in spremljanje športnikov omogoča lažje načrtovanje in boljšo izvedbo treningov športa na individualnem, kot tudi ekipnem nivoju.

SuperTrening ponuja možnost vrhunskega testiranja fizične pripravljenosti športnikov in športnic iz različnih športov. Testiranje je primerno za vse od 12. leta starosti naprej. Pridobili bomo nivo trenutne fizične zmogljivosti športnika, ga primerjali z referenčnimi vrednostmi in ob ponovnem testiranju ocenili napredek. Testiranje obsega gibalne teste, na podlagi katerih pripravimo temeljito analizo trenutnih sposobnosti in priporočila za nadaljnje delo. Spremljanje izvedemo vsaj dvakrat letno, saj tako dobimo celostno sliko o stanju in njenem napredku.


Prenesite informativno brošura s podrobnimi informacijami.


Uporablja se najnovejša merilna oprema in testi, ki imajo svojo težo v znanstveni literaturi in katere uporabljajo relevantne ustanove in najboljše ekipe na svetu. Za vsakega testiranega športnika izdelamo prilagojeno in jasno interpretacijo ter razlago rezultatov. Podamo tudi priporočila za nadaljnji trening za izboljšanje sposobnosti.

Naslednje meritve bomo izvedli v Ljubljani (ŠRC Šentvid), v soboto 3. in po potrebi v nedeljo 4. decembra 2022! Celotno testiranje se opravi v enem dnevu, prijavi pa se le na enega od ponujenih dni. Prijaviš se lahko tudi, če nisi bil na nobenih prejšnjih meritvah! 

Prav tako so meritve primerne za ekipe in klube, pripravimo vam lahko individualno ponudbo s testi po meri. Izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nas pokličite za več informacij.


PRIJAVNI OBRAZEC:

    Video izsek iz testiranja: