fbpx

PROGRAM SUPERŠPORTNIK (IN-SEASON PODPORA)

PROGRAM SUPERŠPORTNIK (PODPORA NA DALJAVO SKOZI CELO LETO)

ŽELIš IZGLEDATI IN TEKMOVATI NA VRHUNCU SVOJIH SPOSOBNOSTI?

Posebna omejena ponudba, ki jo nudimo vsem športnikom, ki si želijo narediti korak naprej v svoji športni karieri. Prijavi se na 3-mesečni izziv za športnike. Program zajema:

 1. TRENING NA DALJAVO ALI PRI NAS V CELJU.

 2. INDIVIDUALNI PLAN IN PODPORA GLEDE NA ŠPORT.

 3. GARANTIRAN NAPREDEK (VSAJ 3CM VIŠJI VERTIKALNI SKOK IN 5% DVIG MIŠIČNE MASE).

 4. REDNO TESTIRANJE IN SPREMLJANJE NAPREDKA.

 5. VODENO S STRANI IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV!

SuperTrening vam nudi možnost vrhunske fizične priprave na vseh področjih (jakost in moč, hitrost in eksplozivnost, vzdržljivost in gibljivost) skozi celotno sezono. Tudi z enim treningom tedensko (to skupaj v letu znese 54 ali 55 treningov) lahko napreduješ. Če to pomnožimo s številom sezon je to v 10 letih 550 treningov! To pa je ogromna številka, ki ti lahko prinese potrebno prednost pred konkurenco.

Pripravili smo posebno ponudbo za vse športnike in športnice, ki si želite trenirati pod našim vodstvom. Obstaja možnost treningov pri nas v Celju ali na daljavo (kjerkoli na svetu) z vmesnimi posveti in meritvami pri nas (ali na terenu).

Kaj pridobiš?

 1. ODPRAVO BOLEČIN IN TEŽAV!
 2. ATLETSKI IZGLED!
 3. GARANTIRAN NAPREDEK (VSAJ 7% VIŠJI VERTIKALNI SKOK IN 5% DVIG MIŠIČNE MASE)!
 4. IZKORISTEK SVOJIH FIZIČNIH POTENCIALOV!
 5. DOLGO KARIERO NA VRHUNCU ZMOŽNOSTI!

Trenutno imamo na voljo 6 mest, ponudba pa velja do 21.4.2023! Obvezna je vezava za 3 mesece, saj se tako oboji zavežemo, da bomo storili vse za tvoj napredek. Po koncu tvoje sezone je možna tudi kombinacija s treningi pri nas oziroma prehod v Off-Season pakete! Napredek garantiramo, če izvedeš vsaj 3 mesece z nami in se držiš navodil pri treningih pri nas in izvedbi morebitnih domačih nalog (spanje, prehrana, regeneracija).

CENA & PRIJAVE

1. Paket DALJAVA  | zajema izdelavo trening načrta glede na opremo z opisom, videoposnetki in vsem potrebnim za delo in vso podporo ter videoklic (2×30 minut mesečno) kjer odgovorimo na vsa morebitna vprašanja.
Redna cena: 510€ za 3 mesece (170€ na mesec) | Znižana cena do zapolnitve mest (6): 375€ za 3 mesece (125€ na mesec)

2. Paket SUPERTRENING  | zajema 4 treninge (posvete in testiranje) pri nas in plan za samostojne treninge (opis, videoposnetki, navodila) ter vso podporo, ki jo potrebuješ za nemoteno delo. 
Redna cena: 750€ za 3 mesece (250€ na mesec) | Znižana cena do zapolnitve mest (8): 600€ za 3 mesece (200€ na mesec)

PRIJAVNI OBRAZEC:


  Videi treningov: