fbpx

Skupinska vadba Celje

17 oktobra 2019by Domen Bremec

Skupinska vadba Celje

17 oktobra 2019by Domen Bremec
IMG_6191.jpg

Skupinska vadba Celje ima v primerjavi z drugimi oblikami treninga številne prednosti. V Celju je ogromno različnih možnosti treniranja, zato je odločitev, katero skupino izbrati za nepoznavalca zagotovo težka. Za lažji izbor smo vam v nadaljevanju predstavili način skupinske telovadbe v Celju, ki jo ponujamo v SuperTreningu.

Skupinska telovadba v Celju je pri nas omejena s številom ljudi v skupini. Treningi so prilagojeni vsakemu posamezniku, zato vas vključimo v skupino, ki je za vas najprimernejša. Osebni trenerji v SuperTreningu se vedno osredotočamo na kvaliteto opravljenega dela. Skupinska telovadba zato poteka v naši telovadnici, ki je namenjena telovadbi zgolj našim skupinam.

Slika 1: Prostori SuperTrening centra v Celju.

Zakaj bi vi izbrali skupinsko telovadbo Celju pod vodstvom strokovnjakov v SuperTreningu?

Pri delu s skupinsko vadbo je še vedno velik poudarek na učenju. To pomeni, da ne glede na to kam vas pot zanese, vam to znanje, ki vam ga predamo ostane za vedno. Torej naš cilj ni, da vas naredimo odvisne od nas, ampak da dejansko odnesete iz naših vadb čim več znanja. Od principov treningov do ostalih dejavnikov, ki vplivajo na kvaliteto življenja kot so spanje, prehrana, ipd.

Telovadnica, ki je na voljo samo vam in našim osebnim trenerjem v centru Celja

V povezavi s tem pa je opremljena tudi telovadnica v Celju, ki nudi vse kar osebni trener in vadeči potrebujta za kvalitetno izvedbo skupinske vadbe. Še ena prednost za vas je tudi poznavanje o “znanosti bolečin, ekipa ima izkušnje z rehabilitacijami tako športnikov kot nešportnikov, da se v življenje vrnejo na višjem nivoju kot pred poškodbo, saj je takrat idealen čas za delo na tako poškodovanem delu kot izboljšanju tudi ostalih morebitnih šibkih točk. Vse skupaj je zelo povezano, kvaliteten trening je najboljša preventiva pred bolečinami in poškodbami, premagovanje naporov v življenju in na delu pa postane precej lažje, saj s treningi napor, ki vam je prej predstavljal npr. 80% vašega maksimuma postane 50% vašega maksimuma. Z namenom dosegljivosti in priročnosti smo locirani v samem centru Celja (Ljubljanska cesta 3a, v stavbi Študentskega servisa, bivši Teater), kar pomeni, da lahko zaposleni skočijo na trening tudi med malico oziroma kosilom, pred začetkom dela ali takoj po in imajo potem popoldan popolnoma “prost”. 

Skratka, treningi zjutraj, dopoldan, popoldan ali zvečer – vse je mogoče in stvar dogovora.

Slika 2: Vadeči pod strokovnim nadzorom trenerja.

Cene skupinske vadbe Celje

Pa se dotaknimo še teme, ki je velikokrat pri iskanju skupinske vadbe zelo pomembna – cena. Najpogosteje vidimo, da ljudje kupijo mesečno karto v enem izmed fitness centrov, kjer se cene običajno gibljejo med 40 in 80€. Sicer na papirju dobijo »neomejen« dostop do prostora, a nobene pomoči. Morda zraven dobijo še uvodni posvet in demonstracijo vaj (na napravah), ki je pogosto vprašljive kvalitete. Ker mi v skupinski vadbi v Celju ponujamo zgolj individualizirane treninge, vedno pod nadzorom in s pomočjo osebnega trenerja in omejeno na maksimalno 4 ali 5 oseb z nekom, ki bo znal analizirati in oceniti vaše sposobnosti in plan prilagoditi samo vam. Torej ne bo treningov, kjer bo na tabli pisalo 10′ kroga in 15 vojaških za ogrevanje, ampak izkoristimo vsako minuto za vas in vaš napredek. To pomeni, da lahko trenirate od 15€ pa do 50€ na trening, odvisno ali želite popolnoma individualno vadbo ali pa za vadbo manjših skupin. Najbolje je, da s seboj pripeljete še prijatelja ali dva in tako ustvarite svojo skupino in svoj termin, ki vam najbolj ustreza, ter tako skupaj napredujete, lažje vztrajate in se zabavate.

Pred začetkom dela v skupini bomo določili vaše osebne cilje

Vsi osebni trenerji v SuperTreningu stremijo k ciljem: če je vaš cilj s treningi pričeti in tudi vztrajati pol leta, leto, dve, tri – do konca življenja, potem je ST izbira za vas. Počasi, a vztrajno koncept je tisti, ki zmaga na maratonu. Če si želite kvalitetno vodenih treningov, s katerimi se boste naučili marsikatero stvar o športu, treningu, vajah in principih ter zdravemu življenjskemu slogu nasploh – potem je ST za vas. Če želite živeti brez bolečin in težav, ter biti fizično pripravljeni bolje kot kadarkoli prej v življenju – potem je ST za vas. Za lažje ukvarjanje z ostalimi rekreativnimi športi kot so košarka, tenis, nogomet, kolesarjenje, tek, ipd., da naslednji dan niste zlomljeni kot »zombiji« – potem je ST za vas. Če ste pripravljeni na delo, trud in strukturo – potem je ST vaša edina izbira naša skupinska vadba Celje.

Slika 3: Vadeči med treningom.

Prvi korak do SuperForme!

Za začetek nas pokliči (041 976 119 ali 040 626 889) ali nam piši na info@supertrening.si. Najbolje pa bo, da nas kar obiščeš na Ljubljanski cesti 3a v Celju – stavba Študentskega servisa v kletnih prostorih (bivši Teater)!

Slika 4: Gibalni del z umetno travo.

 

Domen Bremec