fbpx

TRENING NA DALJAVO

Pomagamo ti lahko tudi, če fizično nimaš dostopa do naše telovadnice!

Zmogljivostna diagnostika in analiza, indidualni pogovor in priprava individualiziranega plana treningov!

PROGRAM TRENIRANJA NA DALJAVO

 • Kaj vključuje in kakšni so koraki?
 1. Individualni 1na1 razgovor o tvojem športu, zgodovini poškodb, ciljih in ambicijah ter pričakovanjih od programa. Tukaj se pogovorimo tudi o potencialnih dejavnikih, ki so te držali nazaj pri popolnem izkoristku tvojega potenciala.
 2. Diagnostika & testiranje z razlagami zakaj nekaj testiramo in kako to izvedeš z opremo, ki jo imaš na voljo.
 3. Izdelava vadbenega programa prilagojenega le tebi in tvoji situaciji – šport, starost, izkušnje, zdravstveno stanje na podlagi opreme in prostora, ki ga imaš na voljo. Treningi so zasnovani tako, da se skladajo z vsebinami rednih treningov tvojega športa.
 4. Nadziranje & analiziranje opravljenega dela, pregled in korekcija tehnike izvedbe vaj, progresije in regresije in reševanje  na ostalih morebitnih problemov pri izvedbi treningov.
 5. Dostop do video demonstracij posameznih vaj z navodili. Odgovorimo tudi na vsa morebitna dodatna vprašanja, ki se pojavijo.
 6. Program vključuje plan treningov za jakost & moč, hitrost & eksplozivnost ter po potrebi kondicijski program. Vse je odvisno od tvojega začetnega stanja in potreb športa. Vse je načrtovano in vodeno zate.
 7. Povzetek: Prejmeš celoten 4-tedenski Excel program (Jakost, Moč, Hitrost, Eksplozivnost, Kondicija) + Video navodila vaj + Popolno podporo 24/7! V 4 tedenski plan je vključenih 12 treningov jakosti in moči, 8 treningov hitrosti in/ali kondicije.
 • Kako veš, da si v varnih rokah?
 1. Treniramo športnike različnih nivojev od mladih do odraslih profesionalcev v različnih športih. Vsak dan, vse dni v tednu, celo leto je naš cilj pripeljati športnike korak bložje k uresničitvi njihovih potencialov. Preveri naše socialne medije ali youtube kanal, da vidiš kaj počnemo, kako delamo in zakaj ti lahko pomagamo, da narediš korak naprej v svoji karieri.
 2. Vsi imamo tako formalno izobrazbo in večletne izkušnje z izvajanjem treningov na najvišji ravni. Prav tako izvajamo meritve in diagnostiko glede na zadnje trende športne znanosti oziroma gremo še korak dlje, saj razvijamo tudi svojo opremo in protokole. Več o nas si preberi na tej strani.
 3. Ne ponujamo sploših in generičnih programov za vse, ampak samo najvišji nivo treningov po meri za vsakega posameznika. Zagotavljamo ti, da niti 2 programa, ki jih izdamo nista enaka! 

HOČEM VSE TO. KJE SE PRIJAVIM?

PRIJAVI SE!