IZBOLJŠATE FIZIČNO PRIPRAVLJENOST, IZGLED IN KONDICIJO ZA MAKSIMALEN IZKORISTEK ŽIVLJENJA!

Pridobite moč za ukvarjanje s svojim najljubšim športom, reševanje kariernih izzivov in aktivno preživljanje prostega časa.

Prenesite informativno brošuro s podrobnimi informacijami.

Treningi splošne populacije in rekreativnih športnikov

Cilj | V prvi vrsti izboljšanje telesnih sposobnosti za boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost ter počutje v življenju na sploh in pri rekreativnem ukvarjanju s športom.

Namen | Vsakemu posamezniku in/ali rekreativnim športnikom, ki si želi trenirati na varen in učinkovit način. S treningi doseči optimalen napredek v najkrajšem možnem času.

Privat/Individualno: Se nanaša na 1na1 trening in vključuje obravnavo, pregled dokumentacije (zdravniške ali druge), testiranje in analizo, uporabo opreme, plan treninga in trening pod strokovnim vodstvom naše ekipe (60-75 minut). Termini so fleksibilni in prilagodljivi.

Semi-privat: Pomeni, da je poleg vas na treningu prisoten še kdo, vsak dela po svojem vadbenem načrtu in trener se posveča vsakemu. Za vsakega pozameznika vključuje obravnavo in pregled, testiranje in analizo, uporabo opreme, plan treninga in trening pod vodstvom (60-75 minut). Termini so fleksibilni in prilagodljivi.

Skupinski treningi – program “Rekreacija”: Ne zajema individualiziranega vadbenega načrta ampak prilagojen skupinski vadbeni načrt (npr. 2 vadeča delata enako vajo, en z 20kg, drug z 10kg, glede na oceno trenerja). Rekreacija deluje po principu mesečne karte. Tedensko je na voljo določeno št. terminov (občiajno 5 do 6 na teden), če ne prideš na nobenega, to ne pomeni, da se kar koli prenese v naslednji mesec, kakor se prenaša pri individualnih in semi-privat treningih. Torej npr. paket 2x tedensko pomeni, da imaš na voljo 5 terminov tedensko, v mesecu oziroma 4 tednih pa lahko obiščeš 8 ali 9 treningov, če je takšen mesec. Vnaprej poveš generalne termine, na katere želiš prihajati, če za nek teden želiš priti na drug termin to sporočiš preko SuperTrening mobilne aplikacije, v skupino (Viber, MSN) ali preko SMSa trenerju.

Paket Rekreacija se zakupi z mesečno karto. Če se vadeči enega ali več treningov v posameznem mesecu ne udeleži, se mu treningi ne prenašajo v naslednji mesec. Prav tako ne prejme vračila denarja. Plačila za naslednji mesec pobiramo že na prvem treningu po 14. v tekočem mesecu (npr. za oktober pobiramo prvi trening po 14. septembru). Novi vadeči, ki se rekreaciji priključi do 14. v tekočem mesecu, plača celotno mesečno karto. Novi vadeči se lahko v tekočem mesecu rekreaciji priključi tudi po 14. v tekočem mesecu. V tem primeru hkrati plača polovičen znesek za tekoči mesec in celoten znesek za prihodnji mesec, ki ga s tem plačilom tudi zakupi.

KAKO PROGRAM DELUJE ↓

 • 1. KORAK: TESTIRANJE & DIAGNOSTIKA
 • 2. KORAK: IZDELAVA PROGRAMA
 • 3. KORAK: TRENIRANJE
1. KORAK: TESTIRANJE & DIAGNOSTIKA

Vsak naš program se vedno začne s pogovorom o vaših željah, ambicijah in pričakovanjih od treningov pri nas. Pregledamo tudi morebitne pretekle poškodbe, bolečine ali težave. Nato pričnemo z diagnostiko in testiranjem trenutnega nivoja sposobnosti. S tem pridobimo vašo celovito sliko in podrobno analiziramo vaše trenutno stanje.

2. KORAK: IZDELAVA PROGRAMA

Po pogovoru ter opravljeni diagnostiki in testiranjih skupaj z vami določimo najboljšo pot do napredka. Pot, ki jo izberemo preverjeno deluje in izboljšuje vaše telesne sposobnosti. Programi delujejo, ker so prilagojeni vam kot posamezniku in vašemu trenutnemu stanju ter športni panogi. Vsak program, ki ga sestavimo je popolnoma individualiziran in prilagojen posamezniku. V vsakem trenutku veste zakaj se določena vaja izvaja ali zakaj je takšen način izvedbe v vašem programu.

3. KORAK: TRENIRANJE

Redno izvajanje načrtovanih vsebin in redno izvajanje meritev in testiranj, ki nam povejo ali vadeči napreduje optimalno in v smer v katero želimo (subjektivno & objektivno testiranje). Treninge izvajamo v terminih, ki vam odgovarjajo (znanost potrjuje oprijemljiv napredek pri vsaj 2 ali 3 treningih tedensko).

Obljubimo vam, da bo trening:

 • razgiban in pester,
 • se ne bo ponavljal,
 • boste zanj motivirani,
 • se ga boste veselili,
 • vaš napredek hitrejši,
 • varen in primeren za vas,
 • zaupajo nam tudi olimpijci in profesionalni športniki.

PRIJAVI SE NA NAŠE PREMIUM TRENINGE ZA REKREATIVNE ŠPORTNIKE/ICE IN SPLOŠNO POPULACIJO!

Premaguj napore brez bolečin in z boljšo zmogljivostjo, izpolni obrazec spodaj:
   

  Poglej video izseke treningov splošne populacije: