fbpx

ŽIVLJENJE IN ŠPORT BREZ BOLEČIN!

SuperRekreativec (treningi splošne populacije in rekreativcev)

Cilj | V prvi vrsti izboljšanje telesnih sposobnosti za boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost ter počutje v življenju na sploh in pri rekreativnem ukvarjanju s športom.

Namen | Vsakemu posamezniku in/ali rekreativnim športnikom, ki si želi trenirati na varen in učinkovit način. S treningi doseči optimalen napredek v najkrajšem možnem času.

KAKO PROGRAM DELUJE ↓

♥ 1. KORAK Analiza & Testiranje: posvet o zgodovini ukvarjanja s športom, testiranje in analiza prehodnega znanja temeljnih gibalnih sposobnosti, opredelitev ciljev in želja vadečega,

♥ 2. KORAK Načrtovanje Treninga: izdelava vadbenega načrta, prilagojenega posamezniku in njegovim željam (in omejitvam), ki omogoča optimalen napredek in izboljšanje počutja, zdravja in sposobnosti v življenju in pri rekreativnem (ali tekmovalnem) ukvarjanju z izbranim športom,

♥ 3. KORAK Izvedba Treninga & Testiranja: Redno izvajanje načrtovanih vsebin in redno izvajanje meritev in testiranj, ki nam povejo ali vadeči napreduje optimalno in v smer v katero želimo (subjektivno & objektivno testiranje).


SuperRekreativec Program:

V času, ko je čas ena izmed najbolj »iskanih« dobrin in je zdravo ter sposobno telo nujno tako za opravljanje del, za boljše počutje in izogibanje zdravstevnim težavam vam nudimo prilagojen trening, ki bo pisan na kožo samo vam. Skupaj pripravimo plan, ki bo upošteval vaše cilje in zmožnosti. Trajanje vadbe prilagodimo vam, saj se zavedamo, da čas ni vsakomur odmerjen enako. Lahko izbirate med popolnoma individualnim pristopom ali semi-individualnim, kjer trenirate skupaj še z 1-3 vadečimi, ki si jih lahko izberite sami ali pa vam mi priskrbimo »sparing-partnerje«. Na takšen način je motivacija zagotovljena, prav tako tudi bolj zabavna vadba. Ne pozabimo pa tudi, da to pomeni cenovno ugodnejšo vadbo.

Postani SuperRekreativec!

Premaguj napore brez bolečin in z boljšo zmogljivostjo, izpolni obrazec spodaj:

     

    Poglej video izseke treningov z našimi rekreativkami in rekreativci: