ZAKLJUČNA FAZA REHABILITACIJE

NAJ POŠKODBE NE BODO OVIRA PRI VAŠI POTI NA VRH. NAŠ PROGRAM POVRATKA K ŠPORTU POMENI BITI BOLJŠI KOT KDAJKOLI PREJ!

SuperRehab (rehabilitacija poškodb & povratek k športu/delu)

Cilj | Izboljšanje stanja po poškodbah ali operativnem posegu in povratek na višji nivo telesnih (atletskih) sposobnosti kot pred poškodbo. Učinkovitejše gibanje, brez bolečin.

Namen | Namenjen tako športnikom kot tudi splošni populaciji, ki se sooča z različnimi bolečinami, stanji in drugimi gibalnimi težavami (preobremenitev, prezgodnja specializacija, ponavljajoči gibi, ipd.).

KAKO PROGRAM DELUJE ↓

  • 1. KORAK: ANALIZA & OCENA STANJA
  • 2. KORAK: IZDELAVA INDIVIDUALIZIRANEGA PROGRAMA VADBE
  • 3. KORAK: TRANZICIJA V PROGRAM ZMOGLJIVOSTI
1. KORAK: ANALIZA & OCENA STANJA

Proces vsake pozne (“end-stage”) rehabilitacije se začne s podrobno analizo povratka k športu (ali delu), ki oceni tako fiziološko kot funkcionalno stanje, ki prispeva k športni zmogljivosti. Ocenjevanje traja približno 60 minut in obsega analizo jakosti in moči, ravnotežja in stabilnosti, pristankov in skokov ter po potrebi ortopedsko testiranje.

2. KORAK: IZDELAVA INDIVIDUALIZIRANEGA PROGRAMA VADBE

Po uvodnem ocenjevanju in analizi začnemo z načrtovanjem vašega individualiziranega programa RTP (“return-to-play). Program obsega kombinacijo rehabilitacije, treninga jakost in moči, kondicijskega treniranja ter mehanike teka. Gre za celovit program, ki primerno vodi celoten proces tranzicije od akutne obravnave do dolgoročnih izboljšav v zmogljivosti.

3. KORAK: TRANZICIJA V PROGRAM ZMOGLJIVOSTI

Proti koncu vašega RTP programa se lahko vadeči brez težav začne vključevati v zmogljivostni program, kjer nadaljujemo z grajenjem odpornega in robustnega športnika, ki bo svoje atletske sposobnosti dvignil na (naj)višjo raven. S tem pridobite dostop do vseh naših zmogljivostnih vadbenih programov in obravnave, ki jo omogoča Program Razvoja Športnikov.

SuperRehabilitiraj svojo poškodbo in se gibaj brez bolečin!

Izpolni spodnji obrazec in začni svoj SuperRehab povratek na vrh!