fbpx

SI RESEN GLEDE SVOJEGA ŠPORTA, NAREDKA IN REZULTATOV?

MI TUDI!

Si resen športnik, ki si želi dvigniti nivo svoje zmogljivosti na (naj)višji nivo in dominirati med konkurenco v 2020? Naše vrhunsko testiranje športnikov bo podalo popoln vpogled v tvoje trenutno stanje in v tvoj zmogljivostni profilu. Podalo bo odgovore na marsikatero vprašanje in oviro na poti, k boljši zmogljivosti in večjemu napredku. Če si želiš postati športnik kakršnega vidiš v svojih sanjah, potem se prijavi spodaj.

IZKORISTI 73% POPUST!

Naše zmogljivostno testiranje bo pokazalo kje vse se še skriva potencial za napredek in kako načrtovati strategijo za tvojo dominacijo. Izkoristi to prednost, ki je konkurenca nima.

  • Ugotovi katere so tvoje prednosti, ki te delajo dobrega športnika.
  • Najdi neodkrite prepreke, ki lahko predstavljajo tveganje.
  • Natančno določi svoje šibkosti, ki te ovirajo pri napredku.
V zadnjih 10 letih smo sodelovali z več kot 300 športniki.  Od amaterskega do profesionalnega nivoja, v Sloveniji in tujini. Od 2019 smo ves »know-how«, opremo in tehnologijo združili v centru SuperTrening. Vsak izmed njih je ob rednem treningu občutil in opazil napredek že po 12 tednih. Preberite si več o njihovih izkušnjah tukaj.

Glavni razlogi zakaj se športniki prijavljajo na naše brezplačno zmogljivostno testiranje…

Ugotovi natančno kje si s svojimi fizičnimi sposobnostmi
(in kaj storiti glede tega)

Znebi se ugibanja pri načrtovanju programa vadbe
(ne rabiš si sproti izmišljevati vaj, števila ponovitev, serij, bremen)

Spoznaj kaj lahko visoko zmogljivostno okolje za trening stori za tvojo igro
(ker drugje
telovadnice in »fitnesi«  niso narejeni prvenstveno za športnike)

Zakaj izbrati SuperTrening?

Veliko telovadnic in centrov trdi, da delajo s športniki, a pogosto se potem to izkaže zgolj kot marketing in ni popolnoma iskreno. Pogosto potem vidimo, da ponujajo razne skupinske treninge in mogoče športnik ali dva tu in tam.
Za razliko od njih, mi ekskluzivno treniramo športnike in to počnemo že kar nekaj let, še bolje pa je, da od aprila 2019 to ponujamo tudi v svojih lastnih prostorih. Imamo izkušnje pri sodelovanju s športniki, ki nastopajo tudi v najelitnejših ligah in tekmovanjih kot so rokometna Bundesliga, EHF Liga prvakov, nogometaši iz različnih evropskih lig, reprezentanti in medalisti v judu, alpskem smučanju,  ITF tenis igralci, kolesarski prvaki,… Te skupaj z znanstveno potrjenimi metodami prenašamo na športnike vseh nivojev od amaterskih, do mladih v razvoju in tistih na najvišjem nivoju – ne glede na šport. Naša storitev pokriva vsak aspekt športne zmogljivosti in priprave, tako svojim športnikom pomagamo dobiti nesporno tekmovalno prednost pred konkurenco.
vertical jump oziroma vertikalni skok

Kaj vključuje športno testiranje?

Naše zmogljivostno testiranje obsega individualno obravnavo z našimi strokovnjaki. Na njej najdemo vse vaše prednosti, slabosti in potencialne ovire pri maksimalnem izkoristku tvojega potenciala. Pri tem vas peljemo skozi naš napredni zmogljivostni testirni sistem. Skozi analize, primerjave in trende iz naše baze podatkov poiščemo vse možne poti do napredka.
Skupna cena takšne storitve je 150€, v tej priložnosti pa to dobite s 73% popustom, za le 40€.
PRIJAVI SE!

Zgodbe nekaterih naših športnikov

“S SuperTreningom sem se spoznal preko kluba kjer igram. Njihov način delovanja se mi je zdel dober, zato sem se odločil, da bom tam treniral tudi individualno. Skozi treninge sem se veliko naučil, kar mi pride prav že zdaj tekom športne kariere kot tudi po njej. V ST se počutim sprejetega in na treningih čutim predanost trenerjev v to, da me naredijo boljšega športnika.”
– Tomaž Marko, nogometaš
“Z individualnimi treningi v ST-ju sem se srečal tako rekoč na samem začetku delovanja ST-ja po predlogu soigralca. S trenerji v ST-ju (Domen, Miha in Robi) smo skupaj že malo več kot leto dni. V tem času sem z njihovo pomočjo zelo napredoval, kar se vidi tudi na parketu. Postal sem hitrejši, močnejši oz. z eno besedo postal sem boljši! Seveda so bili treningi na začetku naporni, in so še vedno, vendar ko vidiš da vlagaš v sebe in se ti to povrne na igrišču/ v življenju je to neprecenljivo. Ekipa ST-ja je zelo profesionalna in imajo ogromno znanja, kar se vidi tudi iz same priprave na trening. Vendar je na koncu odvisno od tebe, kako boš njihovo znanje izkoristil in bil pripravljen sodelovati, kajti s pomočjo SuperTreninga je uspeh več kot le zagotovljen. Še na mnogo “prešvicanih” treningov.”
– Žiga Stopar, rokometaš
Vse izjave pa si lahko preberete na strani Reference.

Pogosta vprašanja?

Kako izgleda testiranje?
V času testiranja (cca 60 minut) bomo raziskali tvoje kvalitete, pomanjkljivosti in možnosti napredka na 5 glavnih področjih zmogljivosti:
1) Kvaliteta gibanja
2) Tveganje za poškodbe
3) Moč
4) Hitrost & Eksplozivnost
5) Vzdržljivost
S pomočjo najnovejše tehnologije športne znanosti in znanja bomo naredili vaš športno-zmogljivostni profil. Videli bomo točno kje so največje možnosti za napredek in kako to izvesti v praksi na najpreprostejši način. Na koncu boste točno vedeli kaj narediti, da fizična pripravljenost ne bo nikoli več ovira pri dosegi vaših ciljev v športu. Nikoli več.
Kakšen je strošek testiranja?
Za uspešne prijave resnih športnikov, ki jih bomo povabili k nam na 1-urno zmogljivostno testiranje in naredili plan dominacije za celotno leto je cena le 150€ 40€ (73% popust). Naš namen je športnikom pomagati uvideti koliko potenciala je še v njih, s pravo podporo, vodstvom in spodbudo pa lahko v pravem okolju to tudi uresničijo. Če si dober »fit« za naš program in vemo, da ti lahko pomagamo na višji nivo, potem te bomo povabili k sodelovanju in porabljenih 40€ bo že vloženo v prihodnje treninge, kar pomeni, da je testiranje bilo za vas brezplačno. O našem glavnem programu – SuperŠportnik si lahko več prebereš tukaj.
Kakšne športnike iščete in ali sem dovolj dober?
Športniki, ki jim lahko najbolj pomagamo so športniki v razvoju, vrhunski športniki in tisti, ki si to želijo postati. Vsi, ki potrebujejo kvaliteten načrt in izvedbo treningov, podporo in usmerjanje, da uresničijo ves svoj potencial. Sicer treniramo tudi profesionalne športnike, a večina so amaterski, pol-profesionalni in mladi športniki. Če si športnik in tekmuješ (ali si želiš) potem je zmogljivostno testiranje nalašč zate.
**GARANCIJA**
Ste že kdaj videli kakšno telovadnico ali »fitnes«, ki vam nudi garancijo? Ker smo 100% prepričani v svoje storitve in kvaliteto, vam nudimo povračilo denarja, če z izkušnjo pri nas ne boste zadovoljni in imate občutek, da že pridobivate prednost pred konkurenco tudi brez nas.
Če iz kateregakoli razloga niste zadovoljni z zmogljivostnim testiranjem, vam bomo vrnili 20€ za vaš zapravljen čas. Vprašali vas bomo le zakaj, da se lahko še izboljšamo.
ŽELIM VSE TO. PRIJAVI ME!