fbpx

ONLINE TRENING / TRENING NA DALJAVO

Pomagamo ti lahko tudi, če fizično nimaš dostopa do naše telovadnice!

Zmogljivostna diagnostika in analiza, indidualni pogovor in priprava individualiziranega plana treningov!

PROGRAM TRENIRANJA NA DALJAVO

 • Kaj vključuje in kakšni so koraki?
 1. Individualni 1na1 razgovor o tvojem športu*, zgodovini poškodb, ciljih in ambicijah ter pričakovanjih od programa. Tukaj se pogovorimo tudi o potencialnih dejavnikih, ki so te držali nazaj pri popolnem izkoristku tvojega potenciala.
  *Pri splošni populaciji se pogovor nanaša na cilje povezane z zdravjem, zmogljivostjo ali odpravo bolečin!
 2. Diagnostika & testiranje z razlagami zakaj nekaj testiramo in kako to izvedeš z opremo, ki jo imaš na voljo.
 3. Izdelava vadbenega programa prilagojenega le tebi in tvoji situaciji – šport, starost, izkušnje, zdravstveno stanje na podlagi opreme in prostora, ki ga imaš na voljo. Treningi so zasnovani tako, da se skladajo z vsebinami rednih treningov tvojega športa.
 4. Nadziranje & analiziranje opravljenega dela, pregled in korekcija tehnike izvedbe vaj, progresije in regresije in reševanje  na ostalih morebitnih problemov pri izvedbi treningov.
 5. Dostop do video demonstracij posameznih vaj z navodili. Odgovorimo tudi na vsa morebitna dodatna vprašanja, ki se pojavijo.
 6. Program vključuje plan treningov za jakost & moč, hitrost & eksplozivnost ter po potrebi kondicijski program. Vse je odvisno od tvojega začetnega stanja in potreb športa. Vse je načrtovano in vodeno zate.
 7. Povzetek:
  • prejmeš celoten 5-tedenski Excel program (jakost & moč, hitrost, eksplozivnost, kondicija)
  • video demonstracije vaj
  • popolno podporo na morebitna vprašanja in nejasnosti okrog izvede vaj in programa
  • V 5 tedenski plan je vključenih 15 treningov jakosti in moči ter 8 treningov hitrosti in/ali kondicije (skupaj 23 treningov)
 • Kako veš, da si v varnih rokah?
 1. Z našimi metodami in načini trenirajo športniki, ki tekmujejo na olimpijskih igrah, svetovnih in evropskih prvenstvih. Da ne omenjamo, da dosegajo tudi državne naslove. Vsak dan, vse dni v tednu, celo leto je naš cilj pripeljati športnike korak bližje k uresničitvi njihovih potencialov. Preveri naše socialne medije ali youtube kanal, da vidiš kaj počnemo, kako delamo in zakaj ti lahko pomagamo, da narediš korak naprej v svoji karieri.
 2. Vsi imamo tako formalno izobrazbo in večletne izkušnje z izvajanjem treningov na najvišji ravni. Prav tako izvajamo meritve in diagnostiko glede na zadnje trende športne znanosti oziroma gremo še korak dlje, saj razvijamo tudi svojo opremo in protokole. Več o nas si preberi na tej strani.
 3. Ne ponujamo sploših in generičnih programov za vse, ampak samo najvišji nivo treningov po meri za vsakega posameznika. Zagotavljamo ti, da niti dva programa, ki jih izdelamo nista enaka!

HOČEM VSE TO. KJE SE PRIJAVIM?

 


NAROČI SE NA TRENING NA DALJAVO:

Za vrhunski trening plan in maksimalen napredek izpolni obrazec spodaj: