KŠOC TRENINGI

Pravilnik in pogoji KŠOC treningov:

1. člen

Klub študentov občine Celje (KŠOC) nudi delno subvencijo treningov za dijake celjskih srednjih šol. Vsak, ki se preko obrazca včlani v njihov klub in prinese potrdilo o šolanju za tekoče šolsko leto, lahko izkoristi popust pri nakupu paketa treningov. V kolikor se ne dogovorimo drugače, subvencija velja za en (1) voden trening tedensko.

2. člen

Redna cena semi-privat treningov za dijake je 25€ na trening, v paketu 10 treningov pa 20€ na trening. Mesta in subvencija veljajo do zapolnitve vseh mest. Velja načelo prej prideš, prej (ceneje) treniraš. Prednost imajo tisti, ki trenirajo redno, pogosteje in v klubih s katerimi sodelujemo.

Cenik paketov za KŠOC treninge:

paket 5 treningov: 80,00 EUR (velja 45 dni od dneva nakupa)
paket 10 treningov: 160,00 EUR (velja 60 dni od dneva nakupa)

3. člen

Dodatni treningi veljajo pod pogojem, da ima stranka treninge zakupljene (plačane) vnaprej. Zakupi se lahko najmanj 5 treningov, ali vsaj 10 treningov vnaprej. Treningi veljajo do porabe ampak v maksimalno 45 (za 5 treningov) oziroma 60 dneh (za 10 treningov).

4. člen

Vse ugodnosti veljajo v tekočem šolskem letu (2023-2024) in veljajo do konca šolskega leta – 31.8.2024.

5. člen

Ko vadeči oziroma stranka ni več dijak, dijaške cene ne veljajo več. Veljajo cene treningov dostopne na vidnem mestu v telovadnici ali tukaj. Vse dodatne ugodnosti in/ali popusti so stvar individualnega dogovora, zato lahko pride do variacij v cenah.

NAROČI TRENINGE IN IZKORISTI KŠOC PONUDBO:

Za vrhunski trening in maksimalen napredek izpolni obrazec spodaj: