fbpx

TESTIRANJE NOGOMETAŠEV IN NOGOMETAŠIC

SPREMLJANJE IN TESTIRANJE NOGOMETAŠEV IN NOGOMETAŠIC – DECEMBER 2022

Testiranje in spremljanje športnikov omogoča lažje načrtovanje in boljšo izvedbo nogometnih treningov na individualnem, kot tudi ekipnem nivoju.

SuperTrening v sodelovanju z Nogometno-izobraževalnim inštitutom ponuja možnost vrhunskega testiranja fizične pripravljenosti nogometašev in nogometašic od 12. leta starosti. Pridobili bomo nivo trenutne fizične zmogljivosti športnika, ga primerjali z referenčnimi vrednostmi in ob ponovnem testiranju ocenili napredek. Testiranje obsega gibalne teste, na podlagi katerih pripravimo temeljito analizo igralčevih trenutnih sposobnosti in priporočila za nadaljnje delo. Spremljanje izvedemo vsaj dvakrat letno, saj tako dobimo celostno sliko o igralčevem stanju in njegovem napredku.


Prenesite informativno brošuro s podrobnimi informacijami.


Uporablja se najnovejša merilna oprema in testi, ki imajo svojo težo v znanstveni literaturi in katere uporabljajo relevantne ustanove in najboljše ekipe na svetu. Za vsakega testiranega športnika izdelamo prilagojeno in jasno interpretacijo ter razlago rezultatov. Podamo tudi priporočila za nadaljnji trening za izboljšanje sposobnosti.

Naslednje meritve bomo izvedli v Ljubljani (ŠRC Šentvid), v soboto 3. in po potrebi v nedeljo 4. decembra 2022! Nogometaš ali nogometašica celotno testiranje opravi v enem dnevu, prijavi pa se le na enega od ponujenih dni. Prijaviš se lahko tudi, če nisi bil na nobenih prejšnjih meritvah! 

Prav tako so meritve primerne za ekipe in klube, pripravimo vam lahko individualno ponudbo s testi po meri. Izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nas pokličite za več informacij.


PRIJAVNI OBRAZEC:

    Video izsek iz testiranja: