fbpx

NAŠA FILOZOFIJA

SuperTrening ni mesto in način za vsakogar, vsekakor pa je mesto in način za tiste, ki želijo, zmorejo in so v to pripravljeni vlagati svojo moč in energijo. Brez magičnih trikov in pripomočkov, naš cilj je, da športnikom in vadečim ponudimo okolje in prostor v katerem se a) počutijo dobro, b) se maksimalno trudijo in c) dosegajo rezultate. SuperTrening telovadnica je svoja vrata v Celju odprla leta 2019, a ekipa izkušenih specialistov za fizično pripravo ima za sabo že več kot 10 let mednarodnih izkušenj pri delu s športniki vseh nivojev – od otrok do profesionalcev. V tem času se je ekipa izobraževala, učila, trenirala in izpopolnjevala svoje metode in trenerske sposobnosti.

Naš poglavitni namen je nudenje pomoči športnikom, ki si želijo postati (naj)boljši v tem kar počnejo. Dandanes je šport in življenje na nivoju, kjer so izrednega pomena vsi dejavniki, ki vplivajo na končni rezultat. Kljub imenu pa trening z nami vpliva na precej več kot le vaše fizične sposobnosti. Še več, mentalne sposobnosti so tiste, ki se preko telesnega treninge razvijejo vsaj enako, če ne še bolj. Za to pa moramo verjeti vase, kot tudi zaupati trenerju, da je pot po kateri nas vodi prava in da so uporabljene metode najboljši možni način za uspeh.

Tehnično inteligentni igralci igrajo hitro, a če je igralec inteligenten in fizično hiter, potem so njegove možnosti za zmago precej večje!

NAŠ ZAKAJ?

Športna znanost nas žene, da si še naprej postavljamo vprašanja, ostajamo trdno na tleh in se izboljšujemo! Hkrati pa vse stvari, ki jih ponujamo in zagovarjamo izvajamo in se jih držimo tudi sami. Zdrav način življenja, dobri odnosi, odgovornost in doslednost pri delu, sodelovanje in ustvarjanje pozitivnega (produktivnega) vzdušja.

KAJ PRIDOBITE VI?

Vedno in povsod je SuperTrening način, ki v ospredje postavlja posameznika in njegov napredek vsak dan in na vsakem treningu, tako fizično kot mentalno. S tem pa športnika (vadečega) ustrezno pripravimo na ovire, ki ga čakajo tako na igrišču kot tudi v vsakdanjem življenju. Torej, če je vaša želja ali cilj postati najboljša verzija sebe kot človeka in kot športnika – potem so naši cilji in želje enaki!

V zadnjih 10 letih smo sodelovali z več kot 300 športniki.  Od amaterskega do profesionalnega nivoja, v Sloveniji in tujini. Od 2019 smo ves »know-how«, opremo in tehnologijo združili v centru SuperTrening. Vsak izmed njih je ob rednem treningu občutil in opazil napredek že po 12 tednih. Preberite si več o njihovih izkušnjah tukaj.

Če verjamete v to v kar verjamemo mi, potem je SuperTrening edina izbira za vaš napredek in razvoj! 

VIZIJA & POSLANSTVO

Naša misija je, da vsakemu posamezniku ponudimo vrhunski sistem treninga, od najmlajših do vrhunskih odraslih športnikov, kot tistih, ki jim je šport rekreacija. Z ustvarjanjem pozitivnega okolja, ki ponuja dobro vzdušje, zdravo tekmovalnost in podporo želimo posameznika izzvati k napredku in razvoju. V širšem je naš poglavitni cilj izboljšanje športne zmogljivosti in razvoja športnikov v Sloveniji kot tudi v celotni Evropi.

Naše poslanstvo je izboljšanje zmogljivosti, razvoj in vzgoja mladih športnikov v samostojne, odgovorne in trdne osebnosti.

Naša vizija pa postati #1 referenca za fizično pripravo in razvoj športnikov, športnih trenerjev, staršev in širše javnosti. Poleg tega si želimo postati vodilno telo na področju izobraževanja, usposabljanja in razvijanja bodočih kondicijskih trenerjev oziroma strokovnjakov za človeško zmogljivost.

Medij za dosego zastavljenih ciljev in strategij pa je šport, fizična priprava in človeška zmogljivost na sploh. Svoje cilje nameravamo uresničiti z načrtnim in usmerjenim visoko kvalitetnim delom in vključevanjem relevantnih strokovnjakov za optimalen napredek in celosten razvoj vsakega posameznika.