NAŠA FILOZOFIJA

SuperTrening ni primerna izbira za vsakogar, vendar je zagotovo prava izbira za tiste, ki so pripravljeni vložiti trud in energijo v svoj napredek, ne glede na svoj trenutni nivo sposobnosti. Pri nas ne uporabljamo čudežnih trikov ali čarobnih pripomočkov. Naš osnovni cilj je ustvariti okolje, kjer se športniki in drugi vadeči počutijo udobno, se maksimalno trudijo in dosegajo želene rezultate.

SuperTrening telovadnica je svoja vrata v Celju odprla leta 2019, vendar naša ekipa izkušenih strokovnjakov za fizično pripravo že več kot 10 let pridobiva mednarodne izkušnje pri delu s športniki na vseh nivojih, vključno z otroki in profesionalci. V tem času smo se nenehno izobraževali, pridobivali nova znanja, trenirali in izpopolnjevali naše metode ter trenerske spretnosti.

Naš poglavitni namen je nudenje pomoči vsem vadečim, ki si želijo postati (naj)boljši v tem kar počnejo. Dandanes je šport in življenje na nivoju, kjer so izrednega pomena vsi dejavniki, ki vplivajo na končni rezultat. Kljub imenu pa trening vpliva na precej več kot le vaše fizične sposobnosti. Še več, mentalne sposobnosti so tiste, ki se preko telesnega treninge razvijejo vsaj enako, če ne še bolj. Za to pa moramo verjeti vase, kot tudi zaupati trenerju, da je pot po kateri nas vodi prava in da so uporabljene metode najboljši možni način za uspeh.

Hkrati pa svoje znanje, izkušnje in metode delimo tudi s splošno populacijo, ki si prizadeva doseči svoje cilje. Ti cilji se lahko nanašajo na izboljšanje videza, počutja, telesne funkcionalnosti ali pa celo na kombinacijo vsega naštetega. Prav tako, kot je za športnika ključnega pomena njegov nastop na tekmi, je za vsakega posameznika enako pomembno, da si prizadeva za zdrav življenjski slog in kakovostno življenje.

Pomembno je združiti dobro telesno pripravljenost, zdrav način življenja ter osredotočenost, saj je to ključ do uspeha tako v športu kot tudi v vsakdanjem življenju!

NAŠ ZAKAJ?

Naša zaveza športni znanosti nas nenehno spodbuja k postavljanju vprašanj, ohranjanju trdnih temeljev in nenehnemu izboljševanju. Ne zagovarjamo le vrednot, ki jih promoviramo, ampak jih tudi udejanjamo: zdrav življenjski slog, močni odnosi, delovna etika in doslednost, sodelovanje ter ustvarjanje pozitivnega in produktivnega vzdušja. Razmišljamo dolgoročno in svoje stranke opolnomočimo s trajnim znanjem.

KAJ PRIDOBITE VI?

Vedno in povsod je SuperTrening način, ki v ospredje postavlja posameznika in njegov napredek vsak dan in na vsakem treningu, tako fizično kot mentalno. S tem pa športnika (vadečega) ustrezno pripravimo na ovire, ki ga čakajo tako na igrišču kot tudi v vsakdanjem življenju. Torej, če je vaša želja ali cilj postati najboljša verzija sebe kot človeka in kot športnika – potem so naši cilji in želje enaki!

V zadnjih 10 letih smo sodelovali z več kot 1000 športniki.  Od amaterskega do profesionalnega nivoja, v Sloveniji in tujini. Od 2019 smo ves »know-how«, opremo in tehnologijo združili v centru SuperTrening. Vsak izmed njih je ob rednem treningu občutil in opazil napredek že po 12 tednih. Preberite si več o njihovih izkušnjah tukaj.

Če verjamete v to v kar verjamemo mi, potem je SuperTrening edina izbira za vaš napredek in razvoj! 

VIZIJA & POSLANSTVO

Naša misija je, da vsakemu posamezniku ponudimo vrhunski sistem treninga, od najmlajših do vrhunskih odraslih športnikov, kot tistih, ki jim je šport rekreacija. Z ustvarjanjem pozitivnega okolja, ki ponuja dobro vzdušje, zdravo tekmovalnost in podporo želimo posameznika izzvati k napredku in razvoju. V širšem je naš poglavitni cilj izboljšanje športne zmogljivosti in razvoja športnikov v Sloveniji kot tudi v celotni Evropi.

Naše poslanstvo je izboljšanje zmogljivosti, razvoj in vzgoja mladih športnikov v samostojne, odgovorne in trdne osebnosti.

Naša vizija pa postati #1 referenca za fizično pripravo in razvoj športnikov, športnih trenerjev, staršev in širše javnosti. Poleg tega si želimo postati vodilno telo na področju izobraževanja, usposabljanja in razvijanja bodočih kondicijskih trenerjev oziroma strokovnjakov za človeško zmogljivost.

Medij za dosego zastavljenih ciljev in strategij pa je šport, fizična priprava in človeška zmogljivost na sploh. Svoje cilje nameravamo uresničiti z načrtnim in usmerjenim visoko kvalitetnim delom in vključevanjem relevantnih strokovnjakov za optimalen napredek in celosten razvoj vsakega posameznika.