fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

1. SuperTrening Obletnica

3 aprila 2020 @ 15:00 - 19:00

1. ROJSTNI DAN

1. OBLETNICA TRENING CENTRA SuperTrening

PETEK 3. APRIL 2020 | OD 15:00 NAPREJ

Aprila bo minilo že eno leto odkar smo odprli vrata SuperTrening-a. V tem času smo izvedli precejšnjo število treningov, pomagali številnim športnikom in ostalim vadečim pri izboljšanju in napredku v gibalnih sposobnostih ali povratku v šport/življenje po poškodbi. Vzpostavili smo sodelovanja z različnimi klubi in športi – nogomet, rokomet, tenis in odbojka. Sodelovali smo na več športnih kampih z vsebinami gibalnega razvoja – Vikend na ledu, hokej kamp; HoopsForce, košarkarski kamp; Teniške priprave, ipd.

Poleg tega smo izvedli tudi 3 seminarje/delavnice. Enega v lastni režiji ST trenerja Roberta Simoniča, drugega kot gostujoče predavanje “zvezdnika” športne znanosti – Mladena Jovanovića (ComplementaryTraining) in tretjega na temo prehrane športnikov z magistrico nutricionistike Ajdo Strnad – Nutrimentum. Konec aprila pa k nam prihaja tudi svetovno znani sprint trener Håkan Andersson, dogodek je že razprodan.

Svojo željo po integraciji v okolje smo obogatili s sodelovanjem s KŠOC. V sodelovanju z njimi nudimo posebno ponudbo za trening dijakov-športnikov. S težnjo po ponudbi celostne storitve smo se povezali tudi s SportFizio fizioterapijo za zares celostno obravnavo ljudi z bolečinami, poškodbami in po operativnih posegih. Naš cilj pa je sodelovanje še razširiti in obogatiti na še širše področje, ker biti boljši, biti SuperŠportnik je precej več kot le dober trening.

Ob svoji 1. obletnici vas vabimo na obisk k nam, kjer boste lahko preizkusili in doživeli del ST izkušnje:

  • predstavitveni trening,

  • testiranje skokov,

  • test kontrole trupa s podlago za pritisk (pressure mat) za vse s problemi in bolečinami v hrbtenici,

  • ogled in preizkus opreme ter prostora,

  • možnost raznih vprašanj za naš team strokovnjakov na temo treninga, rehabilitacije, ipd.

  • zdrave prigrizke.

Prosimo, da nam vašo udeležbo sporočite na info@supertrening.si, da se lahko ustrezno pripravimo. V upanju, da se vidimo in na tak ali drugačen način začnemo medsebojno sodelovanje!

Podrobnosti

Datum:
3 aprila 2020
Ura:
15:00 - 19:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Tags:
, , , ,